Η σχολή οδηγών DK.  παραδίδει μαθήματα και σε ήδη κατόχους διπλωμάτων με το δικό μας ή το δικό σας όχημα. Εάν νομίζετε ότι δεν είστε έτοιμοι, ή ότι έχετε κάποια “κενά” στην οδηγική σας ικανότητα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να δούμε μαζί, σε ποιες τεχνικές ακριβώς χρειάζεται να επικεντρωθούμε, έτσι ώστε να νιώσετε πιο σίγουροι πίσω από το τιμόνι.

Επειδή πέρασε αρκετός χρόνος μετά την απόκτηση διπλώματος οδήγησης και νιώθετε την ανάγκη να θυμηθείτε πάλι να οδηγείτε σωστά και με ασφάλεια, μπορούμε να σας παραδώσουμε μαθήματα οδήγησης, με αυτόματο ή συμβατικό επιβατικό όχημα της σχολής μας τελευταίας τεχνολογίας, όπως επίσης σε φορτηγό, λεωφορείο και νταλίκα.

Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας, θα σας βοηθήσουν να αποβάλλεται τον φόβο και με τον σωστό τρόπο διδασκαλίας θα αποκτήσετε την ανάλογη εμπειρία που χρειάζεται για να ξεκινήσετε μόνοι σας την οδήγηση ενός οχήματος με ασφάλεια.

Στη συνέχεια της εκπαίδευσης δίδεται η δυνατότητα πραγματοποίησης μαθημάτων και με το δικό σας αυτοκίνητο για να μην νιώσετε ποτέ νέοι οδηγοί!